Линкове Бебешори

  • Home
  • Линкове Бебешори

petworld Платформата, която обединява всички професионалисти, в името на домашния ти любимец! Проверени и доверени ветеринарни клиники, които оправдават високите си оценки всеки ден!

как да научим кучето на командиКоманда „Легни“ е една от базовите, с които да стартирате обучението и дресировката на вашия четириног приятел. Добре знаем,Възпитание на куче – първата крачка към успешното ни съжителство. Обучението му е в основата на силната връзка и пълноценния.

зоомагазини Свържи се със специалист, запази час, провери за наличности или се консултирай за услуги.

обучение на куче Първото и най-важно нещо е да определите кои са разсейващите елементи, които влияят на поведението на вашето куче. За едни това може да са птиците, за други многото тичащи деца в парка, а за трети смяната на обстановката. Наблюдавайте кучето си в какви моменти не изпълнява команди, за предприемете съответните действия.

как да научим кучето на хигиенни навици Обучение на куче – предизвикателство, с което се сблъсква всеки стопанин. Отглеждането на домашен любимец може да донесе, както огромна

ветеринар студентски град Клиниката е основана през 2005 година, а от 2009 година е в състав от трима лекари – д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева – 3 в 1, неочаквано добра комбинация!

зоомагазини пловдив За тези няколко години от създаването си, ЗооВетеринарен център Еврозоовет непрестанно се развива и разширява своята дейност, за да бъде в услуга на своите Клиенти и техните домашни любимци, чието здраве, хранене, профилактика и красота са наша грижа.

ветеринарна клиника студентски град Все още се водим от мотото „напред и нагоре“, като се стараем винаги да достигаме до истината. Не страдаме от излишно самочувствие и сме в много добри отношения с всички колеги от водещите ветеринарни клиники в София. Упорити сме и няма да се откажем, докато не Ви удоволетворим потребностите, свързани с вашия домашен любимец, така че не се колебайте и бързо с нас се запознайте.

аксесоари за домашни любимци Първият аксесоар за кучета датира от 3100 пр.н.е.  Тогава започват да се правят нашийници украсени с различни камъни и благородни метали. Те са били същински малки произведения на изкуството като най-красивите от тях са се изработвали за домашните любимци на владетелите. Обикновените хора сами изработвали кожени аксесоари за домашните си любимци без излишни украшения.

възпитание на куче Разведете го из дома, покажете му обособеното му място за сън, на което предварително сте поставили позната вещ на животинката. Отредете му място в апартамента, в което то няма да пречи или спира работата на останалата част от домакинството.

Задачата ви през този изключително ранен етап на вашето съвместно съжителство е да научите кучето си да разграничава забраненото от позволеното.

vetclinics Проверени и доверени ветеринарни клиники, които оправдават високите си оценки всеки ден!

ветеринарна клиника бургас Работа с деца от училища в сферата на приложната биология и професионалното ориентиране;
Доброволческа програма за ученици, студенти и хора с отношение към животните и ветеринарната медицина. е платформата, която обединява всички професионалисти в името на домашния ти любимец! Проверени и доверени ветеринарни клиники, които оправдават високите си оценки всеки ден!

ветеринарен център перник Разполагаме и с аптека и зоомагазин,а скоро ще бъде открит и рентгенов кабинет.Ветеринарен център Перник разполага с монитор за следене на пациента по време на анестезия, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане, отоскоп и много други.

ветеринарна клиника смолян Ветеринарно Медицински Комплекс „Смолян“ извършва:Диагностика, Лечение, Консултации, Ваксинации, Хирургични интервенции, Козметични манипулации на домашни любимци. Предлага голямо разнообразие от храни и аксесоари за тях. Извършва лечение на едри животни в животновъдните обект.g

ветеринарна клиника студентски град  Ние сме „Ветмедикус“ – вашата  ветеринарна клиника, особено ако живеете в „Студентски град“ – най-готиния „град“ в София.

ветеринарна клиника монтана Най-популярните ветеринарни клиники според потребителите на платформата

хотел за кучета софия Хотел за кучета, котки и други домашни любимци CHAMPION е разположен на 12 км от центъра на гр. София. Хотела предлага пълен пансион,  обучение и спокойствие за Вашите кучета, котки или други домашни  любимци.

vetworld Хотел за домашни любимци, клиники, зоомагазин – Какво търсите днес?

хотел за котки софияКучетата имат невероятната способност да правят хората щастливи. Може би заради хубавите им очи, меката…
далматинец Далматинец или по-правилно далматинът е една от най-любимите породи кучета на децата родени в през миналия век. Това се дължи на популярния анимационен филм на Дисни, които излиза на големия екран през 1961 г. , а именно 101 далматинци.

твърдокосмест дакел Дребната порода е с продължителност на живота от 11 до 15 години и е известен сред кучкарите, като игриво и упорито куче. В чести случай тези им качества ги правят трудни за обучаване, но предани към своите стопани.

немски шпиц джудже Померан – Породата е известна още, като най-дребният представител на Немския шпиц и е класифицирана, като част от групата на Куче-компаньон с произход от Полша и Германия. Като основни характеристики теглото им варира 2-3 кг. с космена покривка в червеникав, кафяв, бял, черен, шоколадов, кремав или петнист цвят. Средната продължителност на живота им е от 12 до 15 години.

западнохайландски бял териер Западнохайландски бял териер или по-известен като порода „Уести“ и е класифицирана, като част от групата на териерите от секция  късокраки териери с произход от Великобритания. Като основни характеристики теглото им варира 6-8 кг. с бяла космена покривка. Средната продължителност на живота им е от 12 до 15 години.

Sign in

Send Message

My favorites

Стани част от платформата